torstai 12. elokuuta 2010

Chilisuklaa

Chilisuklaa on hyvää ja sitä on helppo tehdä ja vaikkei se ehkä ohjetta niin tarvitsekaan niin ei sitä aina tule mieleen, että hyväkin voi olla yksinkertaista tehdä itse. Tässä tapa jolla olen sitä tehnyt.

Fazerin sinistä suklaata
Mantelimurskaa
Chiliä

Keitä vettä vaikka vedenkeittimellä ja kaada kulhoon, paloittele suklaa pienempää kulhoon ja nosta se vesikulhoon sekoittele kunnes suklaa on tasaista kiisseliä. Kannattaa varoa ettei suklaamassaan mene vettä. Laita joukkoon manteli ja pieneksi silputtu chili/chilijauhe. Laita pikkuleipävuokaan tai muuhun tarkoitukseen sopivan voit kaataa massan myös leivinpaperin päälle levyksi. Laita johonkin viileään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti