torstai 12. elokuuta 2010

Chilisörsseli

Kyllästyin kiertelemään kaupoissa etsien tulista chilikastiketta löytäen vain "tulisia" joissa tulisuutta on ainoastaan nimessä, joten päätin tehdä itse.
Soossi on lähinnä tulista ketsuppia eli mihin sopii ketsuppi sopii myös tämä tulistettu versio ja on myös kelpo dippi.

n.1.5dl ketsuppia
n. 1.5dl felix chilikastiketta
1 valosipulinkynsi
1 naga morich

Murskataan valkosipuli ketsupin ja chilikastikkeen sekaan ja heitetään myös pienitty naga perään.
Sekoitetaan ja laitetaan kylmään makustumaan, mutta voi käyttää vaikka samantien.
Itse laitoin tuohon vielä Blair'sin jalapeño kastiketta makua antamaan. Ensin tuo nagan käyttö hirvitti ja laitoin vain hieman, mutta sitä sai lopulta pistää koko hedelmän halutun tulisuuden saavuttamiseksi, mutta lisää nagaa varovasti ja maistele ettei tule liian tulista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti